10 Μαρ 2009

Kαταλληλότερος Πρωθυπουργός

Επειδή τελευταία μιλούσαμε για πρόωρες εκλογές κλπ. και οι δημοσκοπήσεις ήταν ξανά στο φόρτε τους, παρουσιάζοντας διάφορα αποτελέσματα σχετικά με το ποιός είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός, σχετικά με πρόθεση ψήφου κ.α.

Εμείς διεξάγαμε τη δική μας ψηφοφορία, τις επιλογές της οποίας μπορείτε να δείτε παρακάτω:


Μετά λοιπόν απο πολύ καιρό διεξαγωγής της εν λόγω ψηφοφορίας και εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους στην καταμέτρηση...σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα:



Ο κανένας λοιπόν κυριαρχεί...
...ακόμη και όταν δεν είναι διαθέσιμη επιλογή στην ψηφοφορία ;-)

3 σχόλια:

DeM 11/3/09, 8:16 π.μ.  

Ο κανένας και πάλι ο κανένας..

Δεν τον ξέρετε καλά...είναι και γαμώ τα άτομα...

Γιατί αυτός μας αξίζει κιας δεν είναι από "τζάκι"..

"Κανέναν" δαγκωτό..

Γι'αυτό στις επόμενες εκλογές όσοι κάνουμε τον κόπο και πάμε στο σχολείο μας να ψηφίσουμε , σαλαμάκι , τυράκι και τέτοια στο ψηφοδέλτιο...οργανωθείτε αδέλφια.

tegeatis 11/3/09, 2:27 μ.μ.  

Αυτή την απάντηση ποτέ δεν την κατάλαβα στις δημοσκοπήσεις.
Η ερώτηση λέει ποιον θεωρείς καταλληλότερο, συγκριτικός βαθμός, σου ζητά να κάνεις σύγκριση ανάμεσα στους δύο, δεν σε ρωτάει ποιον θες για πρωθυπουργό που τότε θα ήταν λογική απάντηση το κανένας. Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο (όπως διατυπώνεται η ερώτηση) θεωρώ ότι όποιος απαντάει "κανένας" είναι απλά άσχετος.

Επίσης, το πολυτιμότερο δικαίωμα που μας δίνει η δημοκρατία είναι η ψήφος. Το να λέμε δεν πάω να ψηφίσω ή θα το ρίξω άκυρο και θα ακυρώσω και άλλους επειδή δεν γουστάρω κανέναν τους είναι σαν να λες δεν γουστάρω την δημοκρατία ας έρθει καμιά χούντα να βρούμε την υγειά μας! Και επειδή είμαι σίγουρος ότι ο φίλος Dem δεν έχει τέτοιες τάσεις, ας ξανασκεφτεί το πολύτιμο δικαίωμα που έχουν δώσει, γιατί αν το στερηθεί θα το εκτιμήσει!!!

DeM 17/3/09, 4:14 μ.μ.  

Πολύ σωστά αναφέρει ο tegeatis.Δεν έχει κανένα πρακτικό νόημα η επιλογή του "κανένα" για κυβέρνηση όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις (αφού θέσουν προσοχή!! το ανάλογο ερώτημα - είναι και της μόδας).

Έχει όμως ουσιαστικό νόημα.Δείχνει τη σαπίλα που κυριαρχεί σε τέτοιο βάθος που ο πολίτης ΔΕΝ καταδέχεται!!! να πράξει OYTE KAN το λεγόμενον "μη χείρον βέλτιστον" όσο κι αν αυτό ακούγεται ουτοπικό..πρέπει δηλαδή κάποιος να βγει στην τελική

Επιπροσθέτως και πολύ σημαντικό υπενθυμίζω ότι η επιλογή για τον "κανένα" ήταν το αποτέλσμα στη σύγκριση των 2 μεγάλων!!!...όχι μεταξύ όλων των πολιτικών δυνάμεων..προς θεού παιδια όποιος δε γουστάρει κανέναν τονίζω!! από τους δύο, προφανώς υπάρχουν μικρότερα κόματα ,ίσως με επιφανειακές αγνές προθέσεις, αλλά όχι ακόμα διεφθαρμένα στην εξουσία...που μπορεί να επιλέξει..
είναι για μένα η καλύτερη επιλογή διότι όντως το άκυρο ή το λευκό πρακτικά είναι άνευ νοήματος..

ΕΔΩ όμως στο blog η ερώτηση ,της οποίας η απάντηση πάντα σε αστείο ύφος (όποιος αντέχει το ομολογουμένως περίεργο , πικρόχολο χιούμορ :P , οκ ναι κρύο..και??:P:P)..ήταν μεταξύ των προσώπων!!! έλεγε πρωθυπουργός όχι κόμμα και κυβέρνηση προσοχή!!! άρα ο κανένας δεν σήμαινε απαραίτητα και μη ψήφο..υπάρχουν τόσοι άλλοι για να μπουν πρωθυπουργοί..να καταλαβαινόμαστε..

Ε σαλαμάκι και τυράκι στο φάκελο για την κάλπη...έτσι για να τη σπάσεις στα κομματόσκυλα που είναι στα εκλογικά κέντρα και κοιτάνε μη τους φάνε αλλά να φάνε ψήφους..απλά έτσι :D

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP